Natūraliai saldūs grietinėlės ledai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Natūraliai saldūs grietinėlės ledai
Natūraliai saldūs grietinėlės ledai
Natūraliai saldūs grietinėlės ledai
Natūraliai saldūs grietinėlės ledai
Natūraliai saldūs grietinėlės ledai
Autorius apie receptą: Grietininiai levandų ledai be cukraus ir tik iš 3 ingredientų kvepiantys vasara ir Prancūzijos Provansu. Grietininiai levandų ledai be cukraus ir tik iš 3 ingredientų kvepiantys vasara ir Prancūzijos Provansu. Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukštai levandų
2 šaukštai agavos sirupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Levandų žiedus su klevų sirupu pakaitiname, nukeliame nuo ugnies, uždengiame ir paliekame valandai kambario temperatūroje.
2.
Į dubenį supilame grietinėlę, levandų ir agavų sirupo mišinį, išmaišome ir paliekame 30 minučių - 1 valandai. Per tankų sietelį perkošiame grietinėlę, stengdamiesi išspausti kiek galima daugiau aromato iš sietelyje likusių levandų.
3.
Grietinėlę išplakame iki putų ir dedame į šaldymo kamerą. Po 10 minučių ledus dar kartą išmaišome. Tą patį padarome po 30 minučių. Procedūrą kartojam kas 30 minučių tol, kol ledai sušąla tiek, jog nebepasiduoda jokiems bandymams išmaišyti.
4.
Arba sušalusius ledus ištraukiame, paliekame dešimčiai minučių kambario temperatūroje ir plaktuvo pagalba sutriname iki vientisos masės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital