Autorius apie receptą:
Ar žinojote, kad pavasarinę sulą galima išsaugoti vasarai ir atėjus karščiams atsigaivinti puikiu, natūraliai gazuotu gėrimu? Šįkart jums papasakosiu, kaip tai padaryti.
Ar žinojote, kad pavasarinę sulą galima išsaugoti vasarai ir atėjus karščiams atsigaivinti puikiu, natūraliai gazuotu gėrimu? Šįkart jums papasakosiu, kaip tai padaryti.
Renata, Kūmutes Virtuvė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 litrai
sulos
(tinka tiek klevų, tiek beržų)
3 vienetai
serbentų šakelių
(ar kiek daugiau, iki 5)
1 sauja
tamsių razinų
(apie 20-30g)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sulą supilame į stiklainį, dedame serbentų šakeles ir saują razinų (ar daugiau, nuo jų kiekio priklausys gėrimo saldumas).
2.
Stiklainį užsukame ir nešame į rūsį arba dedame į šaldytuvą.
3.
Po 1.5-2 mėnesių jau galima ragauti. Bet nelaikykite ilgiau pusmečio, nes skonis bus nebemalonus.
Patarimai:
•
Serbentų šakeles rinkitės jau su pumpurėliais - jie bus natūralus aromatizatorius.