Naminis šokoladinis riešutų kremas be cukraus

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Naminis šokoladinis riešutų kremas be cukraus
Autorius apie receptą: Sveikesnė ir labai gardi pirktinio kremo alternatyva! Nereikės jokių įmantrių ingredientų, o skonis jus tikrai nustebins. Sveikesnė ir labai gardi pirktinio kremo alternatyva! Nereikės jokių įmantrių ingredientų, o skonis jus tikrai nustebins. Rima, Wise Taste
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
250 gramų lazdyno riešutų
6 vienetai minkštų datulių (be kauliukų)
25 gramai kakavos (nesaldintos)
2 šaukštai klevų sirupo
1 šaukštas kokosų aliejaus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Lazdyno riešutus pakepinkite 8-10 minučių iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
2.
Riešutus atvėsinkite. Tuomet tarp delnų patrinkite ir nuimkite riešutų luobeles.
3.
Riešutus sudėkite į maisto trintuvą ir malkite, kol riešutų masė taps sviesto konsistencijos. Tada į trintuvą sudėkite datules, kokosų aliejų, klevų sirupą, suberkite kakavą, druską ir sumalkite iki vientisos konsistencijos masės.
4.
Pagamintą kremą laikykite šaldytuve!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital