Naminis lydytas sūrelis

AUTORIUS:
VK Galerija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Naminis lydytas sūrelis
Naminis lydytas sūrelis
Naminis lydytas sūrelis
Naminis lydytas sūrelis
Autorius apie receptą: Labai skanus ir be jokių įmantrybių. Tinka ir ant duonytės, ir prie bulvinių blynų ar kugelio. Labai skanus ir be jokių įmantrybių. Tinka ir ant duonytės, ir prie bulvinių blynų ar kugelio. VK Galerija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų varškės (naudojau naminę, tinka pirktinė)
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sviesto
0.5 šaukštelio sodos
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį džiovintos žolelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į storadugnį puodą pilti vandenį, užvirti, tuomet į jį dėti dubenį atsparų karščiui.
2.
Į dubenį esantį puode dėti varškę, berti sodą, dėti sviestą, įmušti kiaušinį ir maišyti konditerine šluotele tol, kol masė ims blizgėti, ant viršaus susidarys puta.
3.
Į paruoštą masę berti česnako miltelius, mėgstamas žoleles, druską, pipirus, išmaišyti. Vanduo turi būti šiltas, kad kaitintų dubenėlį. Toliau nuolat maišant kaitinti apie 30 minučių.
4.
Paruoštą masę supilti į indelį, atvėsinti ir dėti į šaldytuvą per naktį.
Patarimai:
Masė atrodys skysta, bet šaldytuve kiek sutvirtės, nors ir nebus labai tvirta, bet tai puiki užtepėlė.
Prieskonius galima rinktis bet kokius mėgiamus.
AUTORIUS: VK Galerija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital