Naminis karamelės padažas

AUTORIUS:
Dominykas Bagdonas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Naminis karamelės padažas
Naminis karamelės padažas
Autorius apie receptą: Puiki idėja ieškantiems kuo pagardinti blynelius ar įvairius kitus desertus. Labai nesudėtingai paruošiamas padažas suteiks puikų skonį. Puiki idėja ieškantiems kuo pagardinti blynelius ar įvairius kitus desertus. Labai nesudėtingai paruošiamas padažas suteiks puikų skonį. Dominykas Bagdonas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus
120 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo (arba 30% riebumo)
110 gramų sviesto
1 šlakelis vandens
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Cukrų beriame į keptuvę, įpilame vandens. Kaitiname.
2.
Kai cukrus pradės karamelizuotis ir tampa auksinės spalvos, reikia įpilti grietinėlę po truputį ir gerai maišyti. Išmaišius nukelti nuo ugnies ir dar gerai pamaišyti.
3.
Tuomet puodą dedame atgal ant ugnies ir sudedame sviestą, įberiame druskos. Sutirštinti per daug nereikia, nes vėsdama dar patirštės.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Dominykas Bagdonas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital