Spirgučių padažas koldūnams

AUTORIUS:
Karolina Marija Grabinskienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Spirgučių padažas koldūnams
Spirgučių padažas koldūnams
Autorius apie receptą: Labai skanus spirgučių padažas, kuriuo labai tinka gardinti įvairius mėgstamus koldūnus. Labai skanus spirgučių padažas, kuriuo labai tinka gardinti įvairius mėgstamus koldūnus. Karolina Marija Grabinskienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų žali lašiniai
140 gramų rūkytų lašinių
0.5 vieneto svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Lašinukus supjaustome nedideliais kubeliais.
2.
Pirmiausia kepiname žalius lašinukus, jiems gerai apkepus sudedame rūkytus ir dar šiek tiek pakepiname.
3.
Kai lašinukai apkeps, sudedame smulkiai supjaustytą svogūną ir viską kepame tol kol svogūnas suminkštėja ir pagelsta.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Karolina Marija Grabinskienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital