Autorius apie receptą:
Labai skanus spirgučių padažas, kuriuo labai tinka gardinti įvairius mėgstamus koldūnus.
Labai skanus spirgučių padažas, kuriuo labai tinka gardinti įvairius mėgstamus koldūnus.
Karolina Marija Grabinskienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų
žali lašiniai
140 gramų
rūkytų lašinių
0.5 vieneto
svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Lašinukus supjaustome nedideliais kubeliais.
2.
Pirmiausia kepiname žalius lašinukus, jiems gerai apkepus sudedame rūkytus ir dar šiek tiek pakepiname.
3.
Kai lašinukai apkeps, sudedame smulkiai supjaustytą svogūną ir viską kepame tol kol svogūnas suminkštėja ir pagelsta.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.