Avinžirnių humusas pagal Jamie Oliver (be sezamų pastos)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Avinžirnių humusas pagal Jamie Oliver
Avinžirnių humusas pagal Jamie Oliver
Avinžirnių humusas pagal Jamie Oliver
Autorius apie receptą: Visada pabijodavau ruošti humusą namuose, nes į jo sudėtį dažniausiai įeina sezamų pasta „tahini“. O aš kaip ir nežinau ar su ja „susidraugavusi“. Tad, kai per Visada pabijodavau ruošti humusą namuose, nes į jo sudėtį dažniausiai įeina sezamų pasta „tahini“. O aš kaip ir nežinau ar su ja „susidraugavusi“. Tad, kai per kulinarinę laidą pamačiau, kad Jamie Oliver gamina humusą be sezamo pastos, receptą iškart užsirašiau, kad tik liktų nepamirštas. Ir šiandien užkandžiavome skaniausiu naminiu humusu su morkų ir agurkų lazdelėmis. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų konservuotų avinžirnių
2 šaukštai jogurto, natūralaus
2 šaukštai riešutų sviesto
1 šlakelis citrinų sulčių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į virtuvinį smulkintuvą suberiame nukoštus avinžirnius, sudedame jogurtą, riešutų sviestą. Susmulkiname iki tyrės.
2.
Pagardiname druska, pipirais, citrinų sultimis. Valgėme su morkų ir agurkų lazdelėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital