Naminiai koldūnai

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
Naminiai koldūnai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės kvietinų miltų
0,5 stiklinės karšto pieno
0,33 stiklinės vandens
300 g faršo
0,5 svogūno
druska
malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dvi stiklines miltų užpilame puse stiklinės karšto pieno ir 1/3 stiklinės šalto vandens. Įberiame truputėlį druskos, gerai išminkome ir plonai iškočiojame.
Smulkiai supjaustytą svogūną dedame į mėsą, pagardiname druka ir pipirais, įpilame 2 šaukštus virinto šalto vandens ir viską gerai išmaišome
Koldūnams skirtu įrankiu iš tešlos išspaudžiame skrituliukus (puikiai tinka ir stiklinė). Ant kiekvieno rutuliuko dedame nedidelį šaukštelį paruošto faršo įdao ir gerai užspaudžiame kraštus.
Verdame pasūdytame vandenyje apie 10 minučių.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Gerda
2018-08-27 19:48
O tai kur pienas jau gaminant dingo? ATSAKYTI
Laura
2018-08-28 12:17
Pirmoje recepto eilutėje jis paminėtas :) ATSAKYTI
Kristina
2012-09-19 17:41
Skanu labai, tik i tesla ipilu slakeli aliejaus, tada ne taip limpa tesla prie ranku ATSAKYTI
Anute
2012-03-26 17:58
ACIU uz si recepta... puse valandos ir koldunai ant stalo... mmmm:) ATSAKYTI
kartland
2011-02-07 19:40
Labai geras koldunu receptas, isbandziau, tikrai patiko. Man svarbu, kad tesla gavosi labai gera, nes idara as darau pagal save t.y. dedu ka turiu:) ATSAKYTI
Ramune
2011-02-07 09:07
Ir neparasyta prie ingredientu kiek farso reiktu... man tokie receptai nepatikimi... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital