Naminiai džiovinti pomidoriukai aliejuje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Naminiai džiovinti pomidorai aliejuje
Naminiai džiovinti pomidorai aliejuje
Naminiai džiovinti pomidorai aliejuje
Autorius apie receptą: Jei šiltnamyje užsiliko saujelė vyšninių pomidorų, susidžiovinkite ir užsikonservuokite juos šaltesnių dienų praskaidrinimui. Aromatingi, česnaku ir rozmarinu Jei šiltnamyje užsiliko saujelė vyšninių pomidorų, susidžiovinkite ir užsikonservuokite juos šaltesnių dienų praskaidrinimui. Aromatingi, česnaku ir rozmarinu kvepiantys pomidoriukai suteiks gaivaus prieskonio jūsų salotoms, žuvies ar paukštienos patiekalams, bei užkandžių stalui. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 gramų vyšninių pomidorų
200 mililitrų alyvuogių aliejaus
3 skiltelės česnako (pjaustyto skiltelėmis)
2 šaukštai rozmarino (šviežio, smulkinto)
1 šaukštelis obuolių acto
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę 110 laipsnių, geriausiai čia tiks funkcija su fenu.
2.
Pomidorus perpjaukite pusiau, sudėkite į dubenėlį, sumaišykite su smulkintais česnakais, rozmarinais. Apliekite 2 šaukštais alyvuogių aliejaus, pagardinkite druska ir pipirais. Paskleiskite juos kepimo skardoje vienu sluoskniu taip, kad pjautoji pusė būtų viršuje.
3.
Džiovinkite orkaitėje apie 2 - 2,5 valandos, kol jie susitrauks, bet dar bus kiek sultingi. Dar karštus sudėkite į sterilizuotą stiklainiuką ir apliekite šaukšteliu obuolių acto.
4.
Lengvai pašildykite aliejų ir apliekite juo pomidorus, kol šie bus visiškai apsemti. Stiklainiuką užsukite, atvėsinkite ir laikykite šaldytuve arba vėsiame rūsyje.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Liepa
2019-08-17 10:31
Tinka tik vysniniai pomidoriukai? ATSAKYTI
Ineta
2019-08-19 18:23
Man vysniniai iš vis nepasiteisino-liko tik oda.Pomidorai dziovinimui turi būti standūs,mesingi,sausoki,geriausia žinoma specialūs Principe borghese ATSAKYTI
Greta
2019-08-19 19:17
Tinka ir kitokiems, bet kuo pomidorai didesni ir sultingesni, tuo ilgiau džiovinti reikės :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital