Naminiai burokėlių milteliai kepiniams ir desertams

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Naminiai burokėlių milteliai kepiniams ir desertams
Naminiai burokėlių milteliai kepiniams ir desertams
Naminiai burokėlių milteliai kepiniams ir desertams
Naminiai burokėlių milteliai kepiniams ir desertams
Autorius apie receptą: Rudenį mano namuose džiovyklė darbuojasi kasdien. Pridžiovinau obuolių, kriaušių, pasigaminau prieskonių ir t.t. Labai norėjau pasigaminti burokėlių miltų ir štai... Rudenį mano namuose džiovyklė darbuojasi kasdien. Pridžiovinau obuolių, kriaušių, pasigaminau prieskonių ir t.t. Labai norėjau pasigaminti burokėlių miltų ir štai... burokėlių miltai pagaminti. Beje, jie puikiai tiks pagardinti kepinius, desertus, blynelius ir pan. Manau, kad mano anūkėliams tikrai patiks spalvoti blyneliai. Kad pagaminti 100 gramų burokėlių miltų, reikės 8 - 10 vnt. burokėlių. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 vienetai burokėlių (didesnių arba 10 mažesnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Burokėlius nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Reikėtų stengtis griežinėlius pjaustyti kuo plonesnius, kad greičiau džiūtų.
2.
Daržovių džiovyklės lentynėles ištiesti kepimo popieriumi.
3.
Burokėlius sudėti ant daržovių džiovyklės lentynėlių. Man pavyko sudėti penkias lentynėles.
4.
Džiovinti 55 C laipsnių temperatūroje 12 - 14 valandų.
5.
Tuomet burokėlius sumalti kavamale.
Patarimai:
Iš šio kiekio pavyks paruošti 100 gramų burokėlių miltelių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital