Autorius apie receptą:
Rudenį mano namuose džiovyklė darbuojasi kasdien. Pridžiovinau obuolių, kriaušių, pasigaminau prieskonių ir t.t. Labai norėjau pasigaminti burokėlių miltų ir štai...
Rudenį mano namuose džiovyklė darbuojasi kasdien. Pridžiovinau obuolių, kriaušių, pasigaminau prieskonių ir t.t. Labai norėjau pasigaminti burokėlių miltų ir štai... burokėlių miltai pagaminti. Beje, jie puikiai tiks pagardinti kepinius, desertus, blynelius ir pan. Manau, kad mano anūkėliams tikrai patiks spalvoti blyneliai. Kad pagaminti 100 gramų burokėlių miltų, reikės 8 - 10 vnt. burokėlių.
(...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 vienetai
burokėlių
(didesnių arba 10 mažesnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Burokėlius nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Reikėtų stengtis griežinėlius pjaustyti kuo plonesnius, kad greičiau džiūtų.