Naminiai braškių-aviečių ledai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Naminiai braškių-aviečių ledai
Naminiai braškių-aviečių ledai
Naminiai braškių-aviečių ledai
Naminiai braškių-aviečių ledai
Autorius apie receptą: Dalinuosi super greitų ledų receptu, kurį kažkada pamačiau internete ir jau gaminau visokių skonių. Dalinuosi super greitų ledų receptu, kurį kažkada pamačiau internete ir jau gaminau visokių skonių. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 stiklinės braškių
3 stiklinės vandens
2 stiklinės aviečių
1 stiklinė cukraus
2 šaukštai citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Braškes ir avietes nuplaukite.
2.
Ant vidutinės kaitros puode užvirinkite vandenį su cukrumi, kol cukrus ištirps. Atvėsinkite.
3.
Dubenyje sumaišykite cukraus sirupą, citrinos sultis ir uogas. Trintuvu sutrinkite iki vientisos konsistencijos masės.
4.
Supilstykite į šaldymui tinkamus indelius ir dėkite nakčiai arba bent 6 val į šaldymo kamerą. Galite laikas nuo laiko permaišyti, kad šąlant nesusidarytų ledo kristalai.
5.
Sandariai uždarius, galite šaldiklyje ledus laikyti 2 savaites.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital