Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
250 gramų | kvietinių miltų (naudojome „Kauno grūdai“ EKSTRA) | |
30 mililitrų | alyvuogių aliejaus | |
1.5 šaukštelio | sausų mielių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | cukraus | |
Įdarui: | ||
2 vienetai | avokadų | |
2 vienetai | mocarela sūrio | |
30 gramų | čederio sūrio | |
2 saujos | gražgarsčių (nuplautų, nusausintų) | |
6 šaukštai | parmezano sūrio (tarkuoto) | |
1 vienetas | žaliųjų citrinų | |
4 šaukštai | alyvuogių aliejaus (tyro) | |
4 šaukštai | juodųjų alyvuogių (marinuotų arba sūdytų) | |
2 šaukštai | kedro riešutų | |
pagal skonį | grūstų juodųjų pipirų |