Naminė pasta pagal Gian Luca su kaimišku padažu

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Naminė pasta pagal Gian Luca su kaimišku padažu
Naminė pasta pagal Gian Luca su kaimišku padažu
Naminė pasta pagal Gian Luca su kaimišku padažu
Autorius apie receptą: Naminę pastą paruošti nėra sudėtinga, o ragauti labai skanu. Puikus padažas pagardina kiekvieną kąsnelį. Patiekalas, kuris tikrai taps pamėgtu šeimos pietų metu. Naminę pastą paruošti nėra sudėtinga, o ragauti labai skanu. Puikus padažas pagardina kiekvieną kąsnelį. Patiekalas, kuris tikrai taps pamėgtu šeimos pietų metu. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
6 vienetai kiaušinių
350 gramų speltų miltų
150 gramų pilno grūdo miltų (speltos)
Padažui:
2 saujos smidrų
200 mililitrų balto vyno
4 vienetai dešrelių
1 vienetas poro
1 vienetas geltonosios paprikos
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pirmiausiai paruošiame pastos tešlą - į dubenį beriame miltus, viduryje padarome duobutę į kurią mušame kiaušinius. Viską gerai išmaišome ir išminkome tešlą. Apvyniojame maistine plėvele ir paliekame pastovėti 15 minučių.
2.
Per tą laiką pagaminame padažą. Į įkaitintą keptuvę pilame šlakelį alyvuogių aliejaus. Įkaitus, beriame porus. Gerai apkepiname ir dedame kaimiškų dešrelių mėsą, patroškiname.
3.
Susmulkiname smidrus ir beriame kartu į keptuvę. Apkepiname ir beriame smulkiai pjaustytą geltonąją papriką, pagardiname druska ir pipirais.
4.
Ant miltuoto paviršiaus gerai iškočiojame tešlą. Pasiekus norimą storumą, sulankstome tešlos lakštą ir supjaustome.
5.
Pastą verdame 2 minutes pasūdytame vandenyje, išvirus sumaišome su paruoštu mėsos padažu.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vaidas
2022-03-20 17:19
Sveiki. Pareklamuokit, kur galima įsigyti tokius keptuvus? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital