Naminė granola

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Naminė granola
Autorius apie receptą: Puikių vasaros pusryčių įdėja - granola. Granolos "pagrindas", tai avižiniai dribsniai, riešutai (bet kokie) ir medus arba sirupas, o visi kiti priedai, tai kiekvieno ragautojo Puikių vasaros pusryčių įdėja - granola. Granolos "pagrindas", tai avižiniai dribsniai, riešutai (bet kokie) ir medus arba sirupas, o visi kiti priedai, tai kiekvieno ragautojo "skonio reikalas". P.S. stiklinė 250 ml. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2.5 stiklinės avižinių dribsnių
0.5 stiklinės kokosų aliejaus
0.5 stiklinės kokoso drožlių
0.5 stiklinės skysto medaus (arba klevų sirupas)
0.5 stiklinės riešutų ir sėklų mišinio
0.5 stiklinės džiovintų vaisių
1 šaukštelis vanilės esencijos
1 šaukštelis malto cinamono
1/4 šaukštelio maltų gvazdikėlių
1/4 šaukštelio druskos
pagal skonį šokolado (kapoto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Avižinius dribsnius sumaišome su ištirpintu kokosų aliejumi, vanile, medumi, druska, cinamonu ir gvazdikėliais. Suberiame kapotus riešutus (arba ir pilnus, priklausomai kokius naudosite).
2.
Visą mišinį tolygiai paskirstome ant kepimo skardos užklotos kepimo popieriumi.
3.
Kepame apie 30min iki 180 C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kas 10 minučių pamaišome ir stebime, kad neprisviltų.
4.
Iškeptą mišinį atvėsiname ir atvėsus pagardiname džiovintais vaisiais, kokosų drožlėmis ir šokoladu.
5.
Skanu su pienu, jogurtu arba šiaip be jokio užpilo.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital