Naminė avižinė granola pagal Tadą

AUTORIUS:
Tadas Rimgaila
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Naminė avižinė granola pagal Tadą
Naminė avižinė granola pagal Tadą
Naminė avižinė granola pagal Tadą
Naminė avižinė granola pagal Tadą
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės avižinių dribsnių
0.5 stiklinės migdolų (lazdyno ar kitų mėgstamų riešutų)
0.5 stiklinės klevų sirupo (galima keisti medumi, bet skonis tikrai skirsis)
1/4 stiklinės rudojo cukraus
2 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Avižinius dribsnius išmaišyti su riešutais, cukrumi, klevų sirupu, aliejumi ir druska.
2.
Kepimo skardoje patiesti kepimo popierių. Tolygiu sluoksniu paskleisti avižinių dribsnių mišinį.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių, kas kelias minutes vis permaišant. Tikslus kepimo laikas priklausys nuo Jūsų orkaitės, stebėkite, kad granola neimtų svilti.
4.
Valgyti su natūraliu, šviežiu pienu. Skanaus!
RECEPTO DRAUGAS: Saulutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital