Morkų pyragas su kreminiu glajumi

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Morkų pyragas su kreminiu glajumi
Autorius apie receptą: Tai toks sotus, sodraus skonio tikras pyragas su kremine sūrio kepurėle. Tai toks sotus, sodraus skonio tikras pyragas su kremine sūrio kepurėle. Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
375 gramai kvietinių miltų
375 gramai morkų (tarkuotų)
250 gramų cukraus
225 mililitrai aliejaus
3 vienetai kiaušinių
1.5 šaukštelio sodos
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis malto cinamono
Glajui:
200 gramų tepamo sūrelio
125 gramai sviesto (minkšto)
250 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilino cukraus su natūralia vanile
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, soda, cinamonu.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki baltos masės. Supilti aliejų, plakant. Suberti miltų mišinį, išmaišyti. Sudėti tarkuotas morkas. Tešla išeina gana klampi, bet to baimintis nereikia. Viskas iškepa puikiai. Sudėti tešlą į kepimo formą.
3.
Kepti 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 min.
4.
Kreminiam glajui minkštą sviestą išplakti su kreminiu sūriu, pamažu suberti cukrų bei vanilinį cukrų, išmaišyti.
5.
Atvėsusį pyragą papuošti glajumi. Atidėti į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų. Galima puošti pabarstukais.
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital