Morkų ir svogūnų mišrainė žiemai

AUTORIUS:
Gita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Morkų ir svogūnų mišrainė žiemai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skani mišrainė žiemai, kuri puikiai tinka žiemą paįvairinti įprastus patiekalus ar net tiekti kaip pagrindinį pagardą prie žuvies - tiek prie karštos, tiek prie Labai skani mišrainė žiemai, kuri puikiai tinka žiemą paįvairinti įprastus patiekalus ar net tiekti kaip pagrindinį pagardą prie žuvies - tiek prie karštos, tiek prie šaltos, pvz., su silke! (...daugiau) Gita
INGREDIENTAI:
2 kilogramai morkų
700 gramų svogūnų
400 gramų obuolių
150 mililitrų aliejaus
100 gramų pomidorų padažo
2 šaukštai druskos
2 žiupsneliai pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Morkas sutarkuoti, svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais ar plonomis juostelėmis. Viską sudėti į storadugnį puodą, užpilti aliejumi ir kepinti, vis pamaišant, apie 35 minutes. kol morkos bus minkštos.
2.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius ir sutarkuoti, dėti į puodą su morkomis, ten pat dėti pomidorų padažą, druską ir pipirus. Išmaišyti ir porą minučių pakaitinti.
3.
Dar karštą mišrainę sudėti į su soda išplautus stiklainiukus ir užsukti nuplikytais dangteliais. Stiklainiukus apversti, užkloti šiltu apklotu ir palikti atvėsti. Atvėsusius laikyti šalytuve ar vėsiame rūsyje.
AUTORIUS: Gita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Laimutė
2017-10-02 20:34
Superinis receptas. Daug kartų aš gaminau labai skaniai. ATSAKYTI
Ramūnas
2017-10-01 10:46
Ar laikosi normaliai, kaip visi kiti likę konservai ir marinatai? Matau, kad parašyta, jog būtina šaltame rūsyje arba šaldytuve ATSAKYTI
Vanda
2017-10-01 13:11
Gaminau pernai sia misraine, tai man daugiabucio namo rusyje iki ziemos pabaigos issilaike gerai, o daugiabuciu rusiai, kaip zinia, labai jau salti nera. Gal butu ir ilgiau laikesi, bet visa suvalgem, labai skanu buvo :) Bet jeigu norite laikyti kur nors virtuveje spintuteje, del visa ko paruosta misraine dar papasterizuokite kokias 20min 0.5l talpos stiklainius (30 min litrinius stiklainius), tada laikysis tikrai! ATSAKYTI
Anna Braun.
2017-09-07 23:30
Geras receptas,Patinka! ATSAKYTI
Anna Braun.
2017-09-07 23:31
Pabandykit,ne pagailiesit-skanu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
pyragai, kepiniai
karšti patiekalai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

skanu@lamaistas.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

reklama@tipro.lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis