Morkų ir obuolių pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Morkų ir obuolių pyragas
Morkų ir obuolių pyragas
Morkų ir obuolių pyragas
Morkų ir obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Rudeniu ir meduolių prieskoniais kvepiantis pyragas. Drėgnas ir sodrus. Užtruksite gaminant apie 20 min + apie 1 val, kol pyragas keps. Rudeniu ir meduolių prieskoniais kvepiantis pyragas. Drėgnas ir sodrus. Užtruksite gaminant apie 20 min + apie 1 val, kol pyragas keps. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 vienetai morkų
3 vienetai obuolių
300 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
250 gramų rudojo cukraus
200 gramų sviesto
100 gramų cukraus
2 šaukštai krakmolo
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis malto cinamono
0.5 šaukštelio maltų gvazdikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išsukame su cukrumi ir ruduoju cukrumi.
2.
Sviestą ištirpiname, pravėsiname ir jau šiek tiek pravėsusį supilame į kiaušinių ir cukraus plakinį. Suberiame prieskonius, įsijojame miltus su kepimo milteliais.
3.
Obuolius nulupame, morkas nuskutame ir sutarkuojame smulkia tarka. Įmaišome į pyrago tešlą.
4.
Kepimo skardą ištepame sviestu. Supilame jau paruoštą tešlą.
5.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val.
Patarimai:
Kepimo forma 24 – 26 cm skersmens.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital