Morkų duonelė

AUTORIUS:
Natalija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Morkų duonelė
Morkų duonelė
Morkų duonelė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 morkos ( apie 165 g)
1 kiaušinis
60 g margarino VILNIUS kepiniams
0,5 šaukštelio druskos
2-2,5 šaukštai cukraus
350 g miltų
4 g sausų mielių
2 g vanilinio cukraus
1 saujelė aguonų, pabarstymui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sutryniau morkas su blenderiu. Į morkas sudėjau margariną, subėriau druską, cukrų, vanilinį cukrų, įmušiau kiaušinį, subėriau miltus, sausas mieles ir išminkiau tešlą. Ją uždengiau servetėle ir palikau 1 valandai šiltoje vietoje. Tešlą dar kartą išminkiau ir suformavau nedidelius rutuliukus. Juos sudėjau ant kepimo skardos, aptepiau ištirpintu margarinu, pabarsčiau aguonomis. Viršų įkirpau su žirklėmis. Kepiau duonelę 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
AUTORIUS: Natalija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital