Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Pagrindui: | ||
250 gramų | migdolų miltų | |
1 vienetas | kiaušinių (vidutinio dydžio) | |
70 gramų | moliūgų sėklų | |
70 gramų | sviesto | |
30 gramų | džiovintų datulių (minkštų, be kauliukų) | |
15 gramų | kepimo miltelių | |
Kremui: | ||
400 gramų | moliūgų (naudojome Hokkaido, bet tinka ir sviestinis) | |
400 gramų | graikiško jogurto (10% riebumo) | |
90 mililitrų | agavos sirupo (arba klevų ar datulių sirupo) | |
15 gramų | imbiero (šviežio) | |
1 šaukštas | kukurūzų krakmolo (arba bulvių krakmolo) | |
4 lašai | apelsinų esencijos (arba tarkuotos žievelės nuo 1 apelsino) | |
4 vienetai | kiaušinių (vidutinio dydžio) |