Moliūgų blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Moliūgų blynai
Moliūgų blynai
Moliūgų blynai
Moliūgų blynai
Autorius apie receptą: Man patiko mintis sutarkuoti sūrį stambesniais gabalėliais, nes iškepus blynus, jis tiesiog tįso. Oi kaip buvo gardu. Man patiko mintis sutarkuoti sūrį stambesniais gabalėliais, nes iškepus blynus, jis tiesiog tįso. Oi kaip buvo gardu. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų moliūgų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
70 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai kvietinių miltų
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis džiovintas čiobrelis
1 žiupsnelis malti baltieji pipirai
pagal skonį druskos
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną ir česnaką pasmulkiname, morką sutarkuojame burokine tarka.
2.
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir pakepiname smulkintas daržoves, kol šios suminkštės. Atvėsiname.
3.
Moliūgą sutarkuojame burokine tarka. Mėgstamą sūrį sutarkuojame stambiais šiaudeliais arba supjaustome peiliu. Kuo sūris stambiai sutarkuotas, tuo blynuose jis labiau atsiskleis ir bus skaniau. Sudedame pakepintas daržoves, įmušame kiaušinį, suberiame miltus. Pagardiname druska, pipirais, čiobreliu. Masę gerai išmaišome.
4.
Kepame gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių, kol blyneliai sutvirtės, gražiai apskrus ir iškeps.
5.
Valgėme su lašiša ir grietine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital