Minkšti obuoliniai blyneliai be cukraus

AUTORIUS:
Greta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Obuolių blyneliai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkšti, drėgni ir labai skanūs obuoliniai blyneliai smaližiams. Labai skanu dar šiltus tiekti su ledais ir pabarsčius cukraus pudra, bet tinka ir su uogiene ar jogurtu! Minkšti, drėgni ir labai skanūs obuoliniai blyneliai smaližiams. Labai skanu dar šiltus tiekti su ledais ir pabarsčius cukraus pudra, bet tinka ir su uogiene ar jogurtu! Greta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai obuolių (didelių)
250 mililitrų pieno
180 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai medaus
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio cinamono
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolius supjaustyti žiedais, išpjausti sėklaliszdžius ir kotelius.
2.
Kiaušinį lengvai išplakti su pienu, medumi, aliejumi. Įsijoti miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir druską. Viską kruopščiai išmaišyti iki vientisos tešlos. Tešla turi būti tiršta, jei dar skystoka, berti dar šiek tiek miltų.
3.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinti aliejų. Kiekvieną obuolių žiedą merkti į tešlą ir dėti į keptuvę.
4.
Kepti iš abiejų pusių, kol švelniai apskrus. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, kad sugertų aliejaus perteklių.
AUTORIUS: Greta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital