Moliūgo želė desertas

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Moliūgo želė desertas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Ne tik skanus, bet ir spalvingas desertas, kuris puikiai tiks norint pasilepinti ir panaudoti turimą moliūgą. Kažkada šį receptą radau internete, užsirašiau ir išbandžiau. Ne tik skanus, bet ir spalvingas desertas, kuris puikiai tiks norint pasilepinti ir panaudoti turimą moliūgą. Kažkada šį receptą radau internete, užsirašiau ir išbandžiau. Milda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų moliūgų
160 gramų želės (apelsinų arba citrinų)
150 gramų vandens
1 vienetas apelsinų (didelio arba 2 mažesnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Moliūgus supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais. Į puodą pilti vandenį, sudėti moliūgus ir apvirti iki kol paminkštės. Tuomet apelsinus nulupti, supjaustyti, sudėti į puodą su moliūgais. Pavirti dar kelias minutes.
2.
Želė suberti į dubenį, užpilti vandeniu ir išmaišyti.
3.
Moliūgus su apelsinais elektriniu trintuvu sutrinti iki vientisos masės. Į paruoštą masę supilti želė, gerai išmaišyti, supilti į norimas formeles, dėti į šaldytuvą sustingti.
AUTORIUS: Milda
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Marija
2023-10-17 19:10
Nuostabu ir gardų. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital