Sluoksniuota bulvių mišrainė su silke ir pievagrybiais
AUTORIUS:
Eisvina
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 3)
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų
silkės
5 vienetai
bulvių
200 gramų
marinuotų pievagrybių
2 vienetai
morkų
2 vienetai
kiaušinių
pagal poreikį
majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išverdama su lupenomis bulves, morkas bei kiaušinius. Išvirus, nulupame ir supjaustome kubeliais.
2.
Supjaustome silkę gabaliukais, pievagrybius perpjauname per pusę.
3.
Imame dubenį ir sluoksniuojame: Bulvės, morkos, majonezas, silkė, pievagrybiai, bulvės, kiaušiniai ir taip, kol viską sunaudojame. Ant viršaus dedame daugiau majonezo ir papuošiame viršų pievagrybiais.
4.
Dedame į šaldytuvą 2-3 valandoms arba per naktį palaikome ir ragaujame.