Minkštutėlės varškinės spurgos

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Minkštutėlės varškinės spurgos
Autorius apie receptą: Naudojau 250 mililitrų stiklinę. Naudojau 250 mililitrų stiklinę. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
600 gramų varškės
2 stiklinės miltų (su kaupu)
1 stiklinė cukraus
3 vienetai kiaušinių (didelių)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę gerai ištrinti su cukrumi, įmušti kiaušinius ir išmaišyti iki vientisos masės. Suberti druską, po truputį įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Tešla turi būti minkšta, truputį limpanti prie rankų.
2.
Suformuoti graikinio riešuto dydžio spurgas ir virti įkaitintam aliejuje ant silpnos ugnies. Kad formuojant tešla neliptų prie rankų, patepkite rankas aliejumi.
3.
Iškeptas spurgas apibarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital