Minkštučiai virtų bulvių koldūnai su mėsa

AUTORIUS:
Gailė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 81)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 81)
Virtų bulvių koldūnai su mėsa
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs koldūnai, kuriuos paruošti įkvėpė Audronė. Tešla labai minkšta ir gardi! Labai skanūs koldūnai, kuriuos paruošti įkvėpė Audronė. Tešla labai minkšta ir gardi! Gailė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
Tešlai:
500 gramų bulvių (virtų)
1 stiklinė miltų
1 vienetas kiaušinių
Įdarui:
150 gramų faršo
0.5 vieneto svogūnų
1/4 vieneto paprikos
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
20 gramų sviesto (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves sutrinti grūstuve, įmušti kiaušinį, suberti miltus ir paminkyti. Jei masė lipni, berti daugiau miltų.
2.
Įdarui svieste pakepinti smulkintą svogūną, papriką, ir faršą, išmaišyti su prieskoniais.
3.
Bulvių tešla padalinti į norimą kiekį gabaliukų. Kiekvieną formuoti į rutuliuką ir iškočioti, į vidurį dėti įdaro, užlenkti ir užspausti kraštus.
4.
Koldūnus sudėti į verdantį vandenį, kad nesiliestų. Kai koldūnai iškils, pavirti dar 4 minutes.
AUTORIUS: Gailė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (12)
Aurelija
2021-09-21 22:51
Nu nekasdienis patiekalas tai tikrai, bet labai skanus! Tik pabijojau, kad iširs, tai prieš užverdant vandenį į jį įmečiau krakmolo. ATSAKYTI
Irena
2021-05-27 12:56
tikrai ne koldūnai , o virtiniai čia, arba mes vadindavom virtieniai. tik darydavo mama su virta malta mėsa arba su varške . ATSAKYTI
Dalia
2020-01-05 22:28
Bulves reikia dėti žalias ar virtas? ATSAKYTI
Inga
2020-01-06 10:02
Virtas :) ATSAKYTI
VZ
2020-06-24 18:27
Na, kaip tu žalias bulves sutrinsi su trintuve. :))) ATSAKYTI
Jol
2021-04-07 11:19
Virtos .taip parašyta ATSAKYTI
Nijolė
2018-08-28 11:46
Ar per keturias min. išvirs, jeigu įdaras iš žalios mėsos? ATSAKYTI
Agnė
2018-08-28 12:09
Verda ilgiau nei 4 minutes, 4 minutes nuo to laiko, kai iškyla į paviršių :) Malta mėsa tešloje verda gana greitai :) ATSAKYTI
Šefė
2021-05-24 19:21
Juk rašo apkepinti faršą ATSAKYTI
elze
2017-11-02 10:29
nesupratau-čia jokie koldūnai,o dičkukuliai su užraitytais kraštais
ATSAKYTI
Gailė
2017-11-02 12:20
Ne visai :) Visgi skoniu tai labiau koldūnai, nes didžkukuliams paprastai naudojami ne miltai, o krakmolas bei gerokai mažesnis jo kiekis, tad skonis gaunasi skirtingas. Man šie virtinukai visgi panašesni į koldūnus - kiek kitokius, bet labai gardžius :) ATSAKYTI
Skaitytoja
2019-09-10 23:13
O mes tiesiog vadiname virtinukai su mėsa, varške, bulvėm ir t.t. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital