Minkštučiai lietiniai blyneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Minkštučiai lietiniai blyneliai
Autorius apie receptą: Minkštučiai, kvapnūs ir labai skanūs. Minkštučiai, kvapnūs ir labai skanūs. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 mililitrų grietinėlės
250 mililitrų vandens
250 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių (didesnių)
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas cukraus (arba pagal skonį)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį apelsino žievelės (tarkuotos)
pagal skonį vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenėlį įmušti kiaušinius, berti cukrų, vanilę, druską, išplakti.
2.
Į kiaušinių masę pilti grietinėlę, įsijoti miltus, išmaišyti, pilti vandenį, aliejų, berti apelsino tarkuotą žievelę, dar kartą išmaišyti. Tešlą palikti pastovėti apie 15 minučių.
3.
Įkaitinti keptuvę, samčiu semti tešlą, tolygiai paskirstyti per keptuvę ją pakėlus ir pavarčius, kepti iš abiejų pusių po maždaug 30 sekundžių iki kol iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital