Minkštučiai beliašai su kopūstais

AUTORIUS:
Severina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Beliašai su kopūstais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkšti beliašai, šį kartą ne su mėsa, o su kopūstais! Man labiau patinka su raugintais kopūstais, nors galima ir su šviežiais. Skanūs ir šilti, ir atvėsę. Minkšti beliašai, šį kartą ne su mėsa, o su kopūstais! Man labiau patinka su raugintais kopūstais, nors galima ir su šviežiais. Skanūs ir šilti, ir atvėsę. Severina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų miltų
200 mililitrų kefyro
80 mililitrų aliejaus
1 vienetas kiaušinių
30 gramų cukraus
4 gramai sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
250 gramų raugintų kopūstų
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas aliejaus
Kepimui:
200 mililitrų aliejaus (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kambario temperatūros kefyrą išmaišyti su mielėmis, druska, cukrumi ir aliejumi. Įmaišyti išplaktą kiaušinį. Berti miltus ir minkyti tešlą. Jei tešla lipni, po truputį dar berti miltų. Tešlą uždengti ir palikti, kol paruošime įdarą.
2.
Įdarui aliejuje apkepinti smulkintą svogūną, sudėti raugintus kopūstus ir apie 20 minučių, patroškinti, kol išgaruos skysčio perteklius.
3.
Tešlą padalinti vieno dydžio kamuoliukais, kiekvieną formuoti į paplotėlį, į vidurį dėti įdaro, užlankstyti šonus, viduryje paliekant nedidelę skylutę.
4.
Kepti aliejuje, apkepant iš abiejų pusių, kol tešla gražiai paruduos.
AUTORIUS: Severina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis