Minkštos varškės spurgytės

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Minkštos varškės spurgytės
Autorius apie receptą: Kvapnios ir labai skanios. Kvapnios ir labai skanios. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
250 gramų varškės (sausos, birios)
200 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
1 vienetas kiaušinių
40 gramų cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šlakelis citrinų sulčių
pagal skonį vanilės
pagal skonį malto cinamono
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Pabarstymui:
pagal skonį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinį, berti cukrų, vanilę, cinamoną, dėti varškę, sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
2.
Į indelį berti kepimo miltelius, įpilti citrinų sulčių, pamaišyti, kad jie kartu sureaguotų, tuomet įmaišyti į varškės masę.
3.
Į dubenį su varške palaipsniui įsijoti miltus. Miltus berkite palaipsniui, nes jų gali prireikti mažiau, kadangi tikslus miltų kiekis priklauso nuo varškės drėgnumo ir kiaušinio dydžio. Išmaišyti tešlą.
4.
Rankas pamiltuoti ir formuoti nedideles spurgytes.
5.
Į puodą pilti aliejų, įkaitinti, sudėti spurgas ir kepti ant nedidelės kaitros iš visų pusių iki kol gražiai paruduoja.
6.
Iškepusias spurgas sudėti ant popierinės servetėlės, kad susigertų aliejus, tuomet pabarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital