Minkšti virtinukai su šaldytomis uogomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Minkšti virtinukai su šaldytomis uogomis
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir primenantys man vaikystę pas močiutę Moldavijoje. Labai skanūs ir primenantys man vaikystę pas močiutę Moldavijoje. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
Tešlai:
300 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų vandens (šilto)
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
300 gramų šaldytų vyšnių
pagal skonį cukraus (nebūtina)
Padažui:
250 mililitrų pieno (apytikriai)
30 gramų sviesto (apytikriai)
1 šaukštelis kukurūzų krakmolo (apytikriai)
pagal skonį vanilės
pagal skonį cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai į dubenį įmušti kiaušinį, pilti vandenį, berti druskos ir išplakti. Palaipsniui berti miltus ir suminkyti tešlą.
2.
Paruoštą tešlą įvynioti į maistinę plėvelę ir leisti pastovėti kambario temperatūroje 30 minučių.
3.
Tešlą iškočioti, išspausti norimo dydžio apskritimus. Ant kiekvieno tešlos apskritimo dėti po kelias vyšnias, pabarstyti cukrumi ir sujungti kraštelius, juos suspausti, susukti.
4.
Į puodą pilti vandens, užvirti, sudėti virtinius ir virti 5 - 7 minutes iki kol išvirs, laikas priklauso nuo virtinių dydžio.
5.
Padažui į puodą pilti pieną, berti kukurūzų krakmolą, vanilę, cukrų ir išmaišyti, užvirti nuolat maišant iki kol pradės tirštėti. Tuomet nuimti nuo kaitros, dėti sviesto ir išmaišyti iki vientisos masės.
6.
Virtinukus tiekti su paruoštu padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital