Minkšti virtiniai su varškės įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Minkšti virtiniai su varškės įdaru
Autorius apie receptą: Patiekti su kuo mėgstate. Patiekti su kuo mėgstate. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1.5 šaukšto kukurūzų krakmolo
Tešlai:
350 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų vandens (verdančio)
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai aliejaus (be kvapo)
1/3 šaukštelio druskos
Įdarui:
250 gramų varškės (sausos, birios)
1 vienetas kiaušinių (mažo)
pagal skonį cukraus
pagal skonį vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai į mažą dubenėlį įmušti kiaušinį ir paplakti. Į didesnį dubenį persijoti 300 gramų miltų, padaryti viduryje duobutę, į ją įpilti aliejų ir išplaktą kiaušini, viską sumaišyti.
2.
Į dubenį su miltais palaipsniui pilti verdantį vandenį su druska ir visą laiką maišyti. Supylus visą vandenį, suberti likusius miltus, suminkyti tešlą (7-8 min).
3.
Paruoštą tešlą įdėti į maišelį arba susukti į maistinę plėvelę, palikti pastovėti apie 30 minučių, galima ir 1 valandą.
4.
Įdarui į dubenį dėti varškę, įmušti kiaušinį, berti cukrų, vanilę, krakmolą ir išmaišyti.
5.
Tešlą iškočioti ir išspausti norimo dydžio apskritimus, dėti įdarą ir formuoti virtinukus.
6.
Į puodą pilti vandenį, berti druską, užvirti, sudėti virtinukus ir virti apie 7-9 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital