Minkšti varškės ir obuolių blynai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Minkšti varškės ir obuolių blynai
Autorius apie receptą: Minkštučiai ir labai skanūs blyneliai. Minkštučiai ir labai skanūs blyneliai. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų varškės (drėgnos, vientisos)
3 vienetai kiaušinių (M dydžio)
2 vienetai obuolių
150 gramų kvietinių miltų
30 gramų cukraus (apytikriai)
1 šlakelis citrinų sulčių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės
pagal skonį cinamono
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, sudėti varškę, vanilę, įberti druskos, cukraus ir gerai išplakti.
2.
Tuomet į dubenį su varškės mase suberti miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir išmaišyti.
3.
Obuolius sutarkuoti stambia tarka, pašlakstyti citrinos sultimis, permaišyti ir sudėti į dubenį su paruošta tešla, išmaišyti.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, dėti gerą šaukštą paruoštos masės ir kepti blynelius ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių iki kol gražiai apskrus ir iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital