Minkšti mieliniai lietiniai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Minkšti mieliniai lietiniai
Autorius apie receptą: Labai skanūs. Jei norite, kad gautųsi su skylutėmis, tai reikia kepti ant karštos ugnies. Patiekti su kuo mėgstate. Labai skanūs. Jei norite, kad gautųsi su skylutėmis, tai reikia kepti ant karštos ugnies. Patiekti su kuo mėgstate. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
250 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių (didelių)
150 gramų kvietinių miltų
2 šaukštai aliejaus
2 šaukšteliai sausų mielių
1.5 šaukštelio cukraus
1/3 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pieną pašildyti, supilti į dubenį, berti mieles, cukrų ir išmaišyti. Leisti truputį pastovėti, kol mielės sureaguos.
2.
Į dubenį su pienu ir mielėmis įberti druską, įmušti kiaušinius, pilti aliejų, berti miltus, gerai išplakti ir dar palikti pastovėti apie 20-25 minutes.
3.
Įkaitinti keptuvę, pilti samtelį lietinių blynų masės, tolygiai paskirstyti tešlą per visą keptuvės plotį ją pavartant ore ir kepti iš abiejų pusių, kol švelniai paskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital