Minkšti ir purūs blyneliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Minkšti ir purūs blyneliai
Minkšti ir purūs blyneliai
Minkšti ir purūs blyneliai
Minkšti ir purūs blyneliai
Autorius apie receptą: Rikotos blynelių dar nesu nei kepusi, nei ragavusi, tik girdėjusi labai daug gerų atsiliepimų. Tačiau dabar galiu patvirtinti, jog jie yra labai skanūs bei malonios ir minkštos Rikotos blynelių dar nesu nei kepusi, nei ragavusi, tik girdėjusi labai daug gerų atsiliepimų. Tačiau dabar galiu patvirtinti, jog jie yra labai skanūs bei malonios ir minkštos tekstūros. Tikrai nenusivilsite ir pamatysite, kad jie taps jūsų pusryčių favoritais. (...daugiau) Itsmevelina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų rikotos sūrio
150 gramų kvietinių miltų
125 mililitrai augalinio gėrimo (arba paprasto)
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį dėti rikotos sūrį, pilti pieną, įmušti kiaušinį, pilti vanilės ekstraktą, išplakti iki vientisos masės.
2.
Į kitą dubenį įsijoti miltus, kepimo miltelius, berti cukrų ir druską, išmaišyti.
3.
Rikotos sūrio masę supilti į dubenį su miltais, viską gerai išmaišyti ir palikti tešlą pastovėti apie 10 minučių, kad išbrinktų miltai. Tešla turi būti pakankamai tiršta.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti. Tuomet dėti didelį šaukštą paruoštos tešlos, suformuoti blynelį ir kepti ant vidutinės kaitros po kelias minutes iš abiejų pusių.
5.
Patiekti su mėgstamais priedais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital