Minkšti cukinijų blyneliai su varške

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Minkšti cukinijų blyneliai su varške
Autorius apie receptą: Blyneliai gavosi labai gardūs, tad nuoširdžiai rekomenduoju išsikepti. Blyneliai gavosi labai gardūs, tad nuoširdžiai rekomenduoju išsikepti. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
360 gramų varškės
1 vienetas cukinijų (vidutinio dydžio)
2 vienetai kiaušinių
2 saujos razinų (žr. patarimus)
4 šaukštai kvietinių miltų
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukiniją sutarkuoti burokine tarka, nuspausti skystį.
2.
Į dubenį dėti varškę, tarkuotą cukiniją, įmušti kiaušinius, dėti verdančiu vandeniu nuplikytas razinas, berti druską ir išmaišyti. Į paruoštą masę berti miltus, gerai išmaišyti.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, šaukštu dėti paruoštos masės formuojant blynelius ir kepti iš abiejų pusių.
Patarimai:
Razinas nuplikykite verdančiu vandeniu - tiesiog perliekite jas verdančiu vandeniu ir palikite sietelyje, kad nuvarvėtų vanduo.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital