Minkštas varškės apkepas pagal Anželą

AUTORIUS:
Anžela Adamovič-Gečienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Minkštas varškės apkepas pagal Anželą
Minkštas varškės apkepas pagal Anželą
Minkštas varškės apkepas pagal Anželą
Minkštas varškės apkepas pagal Anželą
Minkštas varškės apkepas pagal Anželą
Minkštas varškės apkepas pagal Anželą
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų varškės 9%
4 vienetai kiaušinių
4 šaukštai pieno
4 šaukštai manų kruopų (+1 šaukšto pabarstymui)
30 gramų sviesto (minkšto, kambario temperatūros)
2 šaukštai cukraus
šiek tiek aliejaus (formai ištepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Manų kruopas užpilti pienu ir palaikyti 20 minučių.
2.
Sviestą ištrint su cukrumi.
3.
Atskirti baltymus nuo trynių. Trynius dėti į sviesto ir cukraus mišinį. Gerai išmaišyti. Sudėti varškę ir dar kartą išmaišyti.
4.
Išplakti baltymus iki stnadumo taip, kad net apvertus indelį jie neišbėgtų.
5.
Išbrinkusias manų kruopas su pienu supilti į varškės masę ir išmaišyti, tada sudėt baltymus ir truputį pamaišyti, bet nedaug, kad nesukristų.
6.
Kepimo formą (ma-daug 20*20 cm dydžio) patepti aliejumi, pabarstyti manų kruopomis. Sudėti masę, išlyginti paviršių.
7.
Kepti iki 220 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol iškils, apie 10 - 20 minučių. Iškilus kaitrą sumažinti iki 200 C laipsnių ir kepti kol paviršius apskrus. Visas kepimo laikas turėtų būti apie 30 minučių.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital