Minkštas šokoladinis bananų pyragas

AUTORIUS:
Alina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Šokoladinis bananų pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nesudėtingas ir labai skanus pyragas - su natūraliai saldžiais bananais, todėl papildomai dedu mažiau cukraus. Pyragas kvapnus, drėgnas ir tobulai dera su kava! Nesudėtingas ir labai skanus pyragas - su natūraliai saldžiais bananais, todėl papildomai dedu mažiau cukraus. Pyragas kvapnus, drėgnas ir tobulai dera su kava! Alina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai bananų (gerai prinokusių)
150 gramų graikiško jogurto
150 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
80 mililitrų aliejaus
2 šaukštai kakavos (nesaldžios, su kaupu)
50 gramų šokolado
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Aliejų lengvai išplakti su cukrumi ir kiaušiniais. Įmaišyti jogurtą.
2.
Bananus sutrinti šakute ir įmaišyti į kiaušinių masę.
3.
Įsijoti miltus, kepimo miltelius, kakavą. Atsargiai įmaišyti, kol neliks sausų gumuliukų.
4.
Šokoladą sukapoti nedideliais gabalėliais ir įmaišyti į tešlą.
5.
Tešlą pilri į kepimo popieriumi išklotą (ar nelimpančią silikoninę) kepimo formą, aš naudoju ~11*23 cm kepimo formą.
6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes. Ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku, jei įsmeigus ir ištraukus smeigtukas sausas - pyragas iškepęs, jei aplipęs tešla - kepti dar 5 - 10 minučių ir vėl tikrinti.
AUTORIUS: Alina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (14)
Agnė
2022-11-01 15:48
Ar galima pakeist grietine jogurtą?? ATSAKYTI
Ana
2020-04-28 20:01
Ar as kazka ne taip dariau,nezinau,bet jis man toks dregnas gavosi kad net nesinori toki valgyt. ATSAKYTI
Gabriele
2021-06-22 15:28
Katik issikepiau ir pamaciau Jusu komentara. Reikejo pries kepant paskaityt, nes visiskai su jumis sutinku ir man visiskai beskonis. ATSAKYTI
Ieva
2020-03-22 17:55
O galima jogurtą pakeisti neriebe jogurtine grietine? ATSAKYTI
Vesta
2018-11-27 12:27
Ar galima naudoti pilno grudo miltus? ATSAKYTI
Daiva
2018-11-29 17:09
Geriau keiskite šviesiais speltų miltais, nes su pilno grūdo miltais kepiniai sunkiau kyla ir būna sausesni, o su speltų būna liuks ATSAKYTI
R.
2018-11-01 14:00
Ar pyragas turėtų gautis drėgnas? ATSAKYTI
Diana
2018-11-05 15:54
Taip, šis pyragas iš drėgnesnių. Man labai labai patinka :) ATSAKYTI
R.
2018-11-05 20:40
O normalu, kad mazdaug po valandos kepimo dar apsivelia pagaliukas tikrinant ar iskepe? Cia nuo bananu gal taip? ATSAKYTI
Diana
2018-11-07 16:24
Gali būti tiek nuo bananų (ypač jeigu didesnius naudojote), tiek ir nuo orkaitės. Jeigu apsivelia, pakepkite dar ilgiau (jeigu viršus ima skrusti, o dar neiškepę, pridenkite folija) ATSAKYTI
Roma
2018-10-28 21:19
Tobulas pyragas, labai sokoladinis su banano natele! Idealus receptas rudeniui. Paprasta ir greita paruosti, drasiai bandykite! ATSAKYTI
Vaiva
2018-10-22 15:44
Ar galima alieju pakeisti sviestu ? :) ATSAKYTI
Natalija
2018-10-23 11:45
Manau galima, aš dažnai receptuose aliejų keičiu tirpintu sviestu. ATSAKYTI
Gabriele
2021-06-22 15:25
Aliejus sokoladiniams kepiniams padeda neišdžiut, taip kaip kepant nodojant sviesta. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital