Mini čeburekai iš kefyro tešlos

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Mini čeburekai iš kefyro tešlos
Autorius apie receptą: Skubu pasidalinti čeburėkų receptu, nes pagal jūsų komentarus supratau, kad nekantraudami jo laukiate ir privalau juo pasidalinti. O čeburėkai išties gavosi labai skanūs tiek Skubu pasidalinti čeburėkų receptu, nes pagal jūsų komentarus supratau, kad nekantraudami jo laukiate ir privalau juo pasidalinti. O čeburėkai išties gavosi labai skanūs tiek iškart iškepti, tiek ant rytojaus (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
Tešlai:
350 gramų kvietinių miltų
250 gramų kefyro
2 šaukštai aliejaus
0.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
250 gramų maltos mėsos (naudojau maltos vištienos kumpelių faršą, apytikriai)
1 vienetas svogūnų
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį džiovintų petražolių
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Tešlai į dubenį supilti kefyrą, suberti sodą, įpilti aliejaus, suberti miltus, druską ir užminkyti tešlą. Paruoštą tešlą dėti į šaldytuvą pusvalandžiui.
2.
Svogūną susmulkinti.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, suberti svogūną ir kelias minutes apkepti iki kol kiek suminkštės.
4.
Įdarui į dubenį dėti mėsą, įberti vištienos prieskonių, petražolių, sudėti svogūną ir išmaišyti.
5.
Imti gabaliuką tešlos, iškočioti nedidelį, maždaug 15 cm skersmens apskritimą, ant vienos pusės dėti šaukštą mėsos įdaro ir užlenki kita puse tešlos. Kraštus užspausti šakute.
6.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti paruoštus čeburėkus ir juos vis pavartant kepti iki kol čeburėkai apskrus ir iškeps.
7.
Iškeptus čeburėkus sudėti ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (11)
ramune adomaitiene
2023-11-09 22:35
Miltu reikėjo daug daugiau ATSAKYTI
Aru
2023-09-06 12:12
Kodel nedetate į tešla kiaušinio? ATSAKYTI
Agnė
2023-02-23 21:25
Labai ačiū už receptą, super ATSAKYTI
Janina
2023-01-18 11:58
PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 20 MIN, o tešla i šaldytuvą dėti pusvalandžiui, tai bus visa valanda kol paruoši. ATSAKYTI
Justė
2023-01-19 13:35
Dažniausiai paruošimo laikas yra realaus darbo laikas, kol tešla stovi šaldytuve ar patiekalas kepa orkaitėje, nieko daryti nereikia :) ATSAKYTI
Ingrida
2022-08-23 16:11
Nerealus skonis cibureku, begalo didelis Aciu
Rekomenduoju ATSAKYTI
Gintarė
2022-02-01 19:45
Ar galima sodą keisti kepimo milteliais? ATSAKYTI
Mimi
2021-10-29 12:30
Kefyro 250g ar ml?? ATSAKYTI
Austėja
2021-10-29 17:02
Prie ingredientų parašyta, kad gramų :) ATSAKYTI
Romas
2021-03-13 19:39
O tai kaip svogūnus naudoti? ATSAKYTI
Gintarė
2021-03-15 09:47
Svogūną kepinti ir į įdarą dėti, kaip ir parašyta recepte :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital