Migdolų miltų kūčiukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Migdolų miltų kūčiukai
Autorius apie receptą: Naujiems skonių atradimams! Kūčiukai be glitimo, minkšti viduje ir traškūs išorėje. Naujiems skonių atradimams! Kūčiukai be glitimo, minkšti viduje ir traškūs išorėje. Rima, Wise Taste
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
150 gramų migdolų miltų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai kokosų aliejaus (ištirpinto)
2 šaukštai aguonų
1 šaukštelis klevų sirupo (arba medaus)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išplakti kiaušinį ir į plakinį suberti migdolų miltus, aguonas, ištirpintą kokosų aliejų ir klevų sirupą (arba medų), viską gerai išmaišyti.
2.
Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir įdėti į šaldymo kamerą 20 minučių.
3.
Iš atšaldytos tešlos suformuoti volelius ir supjaustyti nedideliais gabalėliais. Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
4.
Kepti iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 7-10 minučių, kol gražiai apskrus.
Patarimai:
Galima pagaminti ir veganiškus kūčiukus, pakeičiant kiaušinį chia sėklomis - 1 šaukštas chia sėklų ir 3 šaukštai vandens.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Darius
2019-12-11 19:47
Nu gražiai čia atrodo, bet kiaušinius reiktu kuo pakeisti, nes religinis atributas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital