Mieliniai blynai su grybais

AUTORIUS:
Algirdas Mažeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Mieliniai blynai su grybais
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir sotūs. Tinka tiekti su grietine pabarstyta pipirais ir druska. Labai skanūs ir sotūs. Tinka tiekti su grietine pabarstyta pipirais ir druska. Algirdas Mažeika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
380 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
400 gramų pieno
300 gramų grybų (tarkuotų)
1 vienetas kiaušinių
7 gramai sausų mielių
1 šaukštelis česnako granulės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Grybus sutarkuoti burokine tarka.
2.
Į dubenį berti miltus, pilti pieną, dėti mieles, berti česnako granules, įmušti kiaušinį, sudėti grybus, berti druską, pipirus ir viską labai gerai išmaišyti.
3.
Paruoštą tešlą palikti 30 minučių pastovėti šiltoje vietoje iki kol pakils.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, šaukštu dėti paruoštos masės, formuoti blynelius ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
AUTORIUS: Algirdas Mažeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital