Mieliniai blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Mieliniai blynai
Mieliniai blynai
Mieliniai blynai
Mieliniai blynai
Autorius apie receptą: Stori ir pasipūtę. Štai tokie bus mūsų Užgavėnių mieliniai blynai. Tiesa šie blynai nėra labai saldūs. Mes juos valgėme su uogiene ir saldumo tikrai užteko. Tačiau jeigu Stori ir pasipūtę. Štai tokie bus mūsų Užgavėnių mieliniai blynai. Tiesa šie blynai nėra labai saldūs. Mes juos valgėme su uogiene ir saldumo tikrai užteko. Tačiau jeigu esate labai saldžiamėgiai ir norite saldesnių blynų, dėkite šiek tiek daugiau cukraus. O jūs kepate blynus per Užgavėnes? Jeigu taip – štai puikus jų receptas. Valgome su mėgiamais priedais: uogiene, uogomis, jogurtu ar grietine.
(...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 mililitrų pieno
500 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis sausų mielių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pieną šiek tiek pašildome prikaistuvyje. Į jį beriame cukrų ir mieles. Išmaišome.
2.
Į dubenį beriame miltus, vanilinį cukrų, druską, aliejų ir įmušame kiaušinius, išplakame. Ant viršaus pilame pieno ir mielių masę, viską gerai išmaišome.
3.
Tešlą uždengiame švariu virtuviniu rankšluostėliu ir paliekame šiltai 1 – 2 val, kad pakiltų.
4.
Kepame blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus ant silpnos kaitros, keptuvę uždengus dangčiu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital