Mielinės spurgos su džemu ir vaniliniu cukrumi

AUTORIUS:
Ina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Mielinės spurgos su džemu ir vaniliniu cukrumi
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų miltų
1 vienetas kiaušinių
5 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
4 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
250 mililitrų pieno
šiek tiek džemo
7 gramai mielių (sausų)
šiek tiek aliejaus ( virimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Iš miltų, kiaušinio,aliejaus, cukraus, vanilinio cukraus,druskos, šilto pieno bei mielių užminkome mielinę tešlą ir du kartus ją šiltai pakildiname. Pakilusią tešlą iškočiojame ir stikline ar puodeliu išspaudžiame apskritimus.
Apskritimų kraščiukus aptepame plaktu kiaušinio baltymu. Į apskritimo vidurį dedame džemo, uždengiame kitu apskritimu ir sulipdome kraštus. Paruoštas spurgas pakildiname 15 min. ir verdame įkaitintame aliejuje. Pabarstome cukraus pudra i ir patiekiame.

Skanaus!
AUTORIUS: Ina
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital