Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg vištienos mėsos be kaulo
600 g kiaulienos faršo
0,5 bulvės
1 morka
česnakinė druska
prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvę sutarkuojam, morką supjaustom su obuolių skustuku. Visa tai įmaišome į faršą. Ant kepimo popieriaus ar plastikinio maišelio sudedam vieną prie kito vištienos gabaliukus, pabarstome prieskoniais ir druska. Ant vištienos uždedame faršą, sumaišytą su tarkuota bulve, morka. Po to viską spausdami susukam į ritinį (kartu su plastikiniu maišeliu). Suvyniojame į politileno plevelę, po to į merliuką arba paklodės skiautę. Perrišame. Verdame apie 1,5 val. Tada paslegiam (geriausiai prislėgtą palikti per naktį).