Mėsos troškinys su daržovėmis

AUTORIUS:
Erika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Mėsos troškinys su daržovėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Aromatingas, sotus ir labai skanus troškinys, kuris puikiai tinka gardiems pietums ar vakarienei. Lengvai paruošiamas, sodraus ir subalansuoto skonio, tad tikrai sužavės Aromatingas, sotus ir labai skanus troškinys, kuris puikiai tinka gardiems pietums ar vakarienei. Lengvai paruošiamas, sodraus ir subalansuoto skonio, tad tikrai sužavės kiekvieną ragavusį! Pagal šį receptą ruošiama su kalakutiena, tačiau jei norite, ją galite keisti vištiena ar ruošti su jautiena. Visaip bus labai skanu! (...daugiau) Erika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos filė (apytikriai)
300 mililitrų vištienos sultinio
300 gramų bulvių
1 vienetas morkų
2 vienetai marinuotų agurkų (vidutinio dydžio)
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
2 šaukštai augalinio aliejaus (apytikriai)
2 šaukštai pomidorų pastos (arba pomidorų padažo)
1 šaukštas sviesto (nebūtina)
1 žiupsnelis cukraus
1 šaukštelis kvietinių miltų (nebūtina)
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos filė supjaustyti vidutinio dydžio gabaliukais, bulves nuskusti ir supjaustyti mažesniais gabaliukais, svogūnus, agurkus ir morkas supjaustyti nedideliais gabaliukais. Česnaką smulkiai sukapoti.
2.
Į puodą pilti aliejų, įkaitinti, dėti sviestą, ištirpinti.
3.
Į puodą dėti vištieną, kepti ant vidutinės kaitros, kad gražiai apskrustų ir apkeptų. Tuomet išimti mėsos gabaliukus iš puodo ir trumpam atidėti.
4.
Į tą patį puodą dėti svogūnus, berti žiupsnelį cukraus, pamaišyti ir kepti ant vidutinės kaitros 6-8 minutes, kol svogūnas suminkštės.
5.
Kai svogūnai švelniai paruduos dėti česnakus, suberti morkas ir bulves, išmaišyti, daržoves pakepti dar 5–7 minutes. Suberkite miltus ir maišant pakepinkite apie 30 sekundžių (tai suteiks padažui tirštumo).
6.
Į puodą su daržovėmis dėti pomidorų pastą, pilti sultinį, gerai išmaišyti ir užvirti. Tuomet berti prieskonines žoleles, druską, pipirus, išmaišyti.
7.
Į puodą su daržovėmis sudėti mėsą, užvirti, sudėti agurkus, puodą uždengti dangčiu ir troškinti ant silpnos kaitros apie 10 minučių iki kol viskas išsitroškins ir padažas taps tirštesnis.
AUTORIUS: Erika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital