Mėsos troškinys su daržovėmis

AUTORIUS:
Adelė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Mėsos troškinys su daržovėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g kiaulienos sprandinės
1 didelis svogūnas
2 vidutinio dydžio morkos
2 skiltelės česnako
3 šaukštai citrinos sulčių
100 g džiovintų slyvų
sojų padažo (pagal skonį)
100 g žirnelių (šviežių arba konservuotų)
150 g konservuotų kukurūzų
100 g pievagrybių
1 paprika
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustyti juostelėmis arba vidutinio dydžio gabalėliais ir virti pasūdytame vandenyje 15-20 min. Išgriebti ir nusausinti.
Svogūną ir morkas supjaustyti ir pakepinti, kol svogūnai gražiai apskrunda.
Česnaką sugrūsti ir įmaišyti į svogūnų ir morkų kepinį.
Į keptuvę sudėti mėsą, džiovintas slyvas, sojų padažą, supjaustytą papriką.
Įpilti 50 ml vandens, kad nesviltų ir patroškinti 5-10 min. Vietoj vandens galima pilti grietinėlę.
Po to sudėti žirnelius, kukurūzus, supjaustytus pievagrybius, įmaišyti prieskonių ir nukelti nuo ugnies. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Adelė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital