Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Kukuliams: | ||
400 gramų | kiaulienos faršo (arba kalakutienos, vištienos ar kito mėgiamo) | |
1 vienetas | svogūnų (nedidelio) | |
2 skiltelės | česnako | |
30 gramų | džiūvėsėlių | |
1 vienetas | kiaušinių (naudojau M dydžio) | |
1 šaukštelis | saldžiosios paprikos miltelių | |
0.5 šaukštelio | druskos (arba pagal skonį) | |
1 žiupsnis | maltų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
250 gramų | pievagrybių (naudojau ruduosius, tinka ir balti arba galima keisti apvirtais miško grybais) | |
200 mililitrų | vištienos sultinio (arba daržovių, kito mėgiamo) | |
1 vienetas | raudonosios paprikos (mažos arba 0.5 didelės) | |
100 mililitrų | grietinėlės, 30% riebumo (arba 1 kupino šaukšto grietinės) | |
2 vienetai | raugintų agurkų (vidutinio dydžio, galima keisti marinuotais) | |
1 vienetas | svogūnų | |
1.5 šaukšto | kvietinių miltų | |
1 šaukštas | pomidorų pastos (arba pagal skonį mėgiamo pomidorų padažo) | |
1 šaukštelis | saldžiosios paprikos miltelių | |
2 skiltelės | česnako | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Kepimui: | ||
pagal poreikį | alyvuogių aliejaus |