Mėsos kukuliai pomidorų ir pipirų padaže

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Mėsos kukuliai pomidorų ir pipirų padaže
Autorius apie receptą: Sultingi mėsos kukuliai, kuriems nepakartojamą skonį suteiks pomidorų ir žaliųjų pipirų padažas. Sultingi mėsos kukuliai, kuriems nepakartojamą skonį suteiks pomidorų ir žaliųjų pipirų padažas. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų faršo
100 mililitrų pieno (arba sultinio)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
1.5 šaukštelio akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų (naudojome "Santa Maria")
šiek tiek petražolių (patiekiant)
Padažui:
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse (smulkintų, arba šviežių, žr. patarimus)
200 mililitrų vandens
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako (supjaustytų)
1 kubelis jautienos sultinio (kokybiško)
2 šaukšteliai žaliųjų pipirų (grūstų, naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sumaišykite džiūvėsėlius su pienu ir palikite dubenyje apie 3 minutes, kad išbrinktų.
2.
Svogūną susmulkinkite.
3.
Į faršą įmaišykite svogūnus, džiūvėsėlius, kiaušinį, juoduosius pipirus, druską.
4.
Drėgnomis rankomis suformuokite apie 12 rutuliukų - kukulių.
5.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Suberkite pjaustytus česnakus ir grūstus žaliuosius pipirus. Pakepkite apie 1 minutę.
6.
Į keptuvę supilkite pomidorus, vandenį ir įdėkite sultinio kubelį. Sudėkite paruoštus kukulius į padažą ir uždengę patroškinkite apie 15 minučių.
7.
Prieš patiekdami pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
Patarimai:
Jei naudosite šviežius pomidorus, jų viršūnėles įpjaukite kryžmai, nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite odeles. Pomidorų minkštimą susmulkinkite, toliau viską darykite, kaip nurodyta recepte.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital