Menkė saldžiarūgščiame padaže

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Menkė saldžiarūgščiame padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg menkės filė
pieno pamirkymui
šviežiai maltų pipirų
druskos
Padažui:
100 ml aliejaus
2 v. š. sojų padažo
2 v. š. vyno acto
2 v. š. degtinės
2 v. š. aštraus kečupo
3 v. š. cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Menkę nuplauti ir pamirkyti piene.
Po 2 val. išimti, nuvarvinti, pabarstyti druska ir pipirais.
Išmaišyti visus padažo komponentus, aptepti juo žuvį ir dėti į specialų krepšelį arba foliją. Kepti orkaitėje apie 30 min.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital