Meksikietiškas čili troškinys

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Meksikietiškas čili troškinys
Meksikietiškas čili troškinys
Meksikietiškas čili troškinys
Meksikietiškas čili troškinys
Autorius apie receptą: Nepakartojamai skanus meksikietiškas čili troškinys praskaidrins kiekvieno dieną skonių gausa bei įvairove ir nukels į pačius egzotiškiausius kraštus, net ir į maisto Nepakartojamai skanus meksikietiškas čili troškinys praskaidrins kiekvieno dieną skonių gausa bei įvairove ir nukels į pačius egzotiškiausius kraštus, net ir į maisto meką - Meksiką. (...daugiau) Ilona, Skanus gyvenimas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas jautienos (maltos)
800 gramų konservuotų pomidorų (smulkintų)
300 gramų konservuotų raudonųjų pupelių
200 gramų konservuotų kukurūzų
200 gramų saulėje džiovintų pomidorų
200 gramų konservuotų avinžirnių
2 vienetai raudonosios paprikos
2 vienetai svogūnų
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
2 šaukšteliai raudonųjų pipirų
2 kubeliai sultinio (naudojome „Gallina Blanca“ jautienos)
1 šaukštelis maltų kmynų
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis prieskonių mišinio (jautienai)
0.5 šaukštelio malto cinamono
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
1 pundelis žalumynų (krapų, svogūno laiškų)
200 gramų kietojo sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustykite.
2.
Į puodą įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus ir palaukite, kol įkais. Tada suberkite svogūnus ir česnakus, apkepkite juos, kol suminkštės.
3.
Į keptuvę suberkite smulkintą raudonąją papriką, čili, kmynus, juoduosius pipirus ir šiek tiek druskos. Sudėkite maltą jautienos mėsą ir kepkite vis pamaišant, kol pasikeis spalva.
4.
Susmulkinkite saulėje džiovintus pomidorus, o konservuotus pomidorus suberkite į puodą. Taip pat įdėkite ir pusę šaukštelio cinamono.
5.
Sultinio kubelius ištirpinę karštame vandenyje, supilkite į troškinį. Pamaišykite ir troškinkite 1 valandą.
6.
Tuomet sudėkite pupeles, avinžirnius, kukurūzus ir dar troškinkite 30 minučių.
7.
Gardinkite troškinį žalumynais ir sūriu.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Egle
2021-06-19 19:32
Is kur bliudeliai pirkti? :) ieskau jau ilgai tokiu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital