Meduoliniai sausainiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Meduoliniai sausainiai
Autorius apie receptą: Kalėdinis laukimas mano namuose neįsivaizduojamas ir be sausainių kepimo. Meduolių prieskonių aromatas, virtinės pribirusių miltų ir keturios rankutės kočiojančios Kalėdinis laukimas mano namuose neįsivaizduojamas ir be sausainių kepimo. Meduolių prieskonių aromatas, virtinės pribirusių miltų ir keturios rankutės kočiojančios tešlą. Pats geriausias prieššventinis vaizdas. Na gerai, jau geriau tų miltų kalnų nebūtų, bet jei lieptų pasirinkti betvarkę virtuvėje ir laimingus vaikus, ar švarius ir tuščius namus, atsakymas tikriausiai aiškus. Mes patys kuriame kalėdinį stebuklą ir visai nesvarbu, kaip. Svarbu rezultatas – laimingi vaikai, prikirtę skaniausių sausainių su pienu. O skaniausi todėl, kad pačių kepti. Iš nurodyto ingredientų iškepsite 4 dideles skardas sausainių. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
400 gramų kvietinių miltų
100 gramų sviesto
0.5 stiklinės cukraus (naudojau karamelinį muskovado)
2 šaukštai medaus
2 šaukšteliai prieskonių meduoliams ( apelsininių)
0.5 šaukštelio malto cinamono
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Prikaistuvyje ištirpiname sviestą. Suberiame cukrų ir prieskonius, sudedame medų. Kaitiname, kol cukrus ir medus ištirps. Masę šiek tiek pravėsiname ir po 1 įmušame kiaušinius. Įsijojame miltus, kepimo miltelius ir druską. Išminkome tešlą. Suvyniojame ją į maistinę plėvelė ir dedame bent 30 min į šaldytuvą.
2.
Kočiojame nestorą lakštą. Formele išpjauname sausainius. Sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
3.
Kepame įkaitintoje iki 180 C laipsnių orkaitėje 7 – 9 min, kol sausainiai šiek tiek paruduos ir iškeps.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aiste
2023-12-23 22:54
O kiek turetu buti tiksliai vienetu kiausiniu? Dekui ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital